ФИЛЪРИ

Загубата на обем в лицето е естествен процес на стареене, но Вие можете да го обърнете! С напредването на възрастта, се появяват бръчки и кожата ни губи своята младежка еластичност, поради загуба на колаген и мазнини в лицето. Налице е обаче безопасно, бързо и ефективно средство за защита , което да се справи с тези симптоми-дермални филъри с хиалуронова киселина (ХК). Хиалуроновата киселина (ХК) се произвежда естествено в човешкото тяло и нейните ползи са въплътени в патентованата A.P.R.I

Швейцарските филъри Apriline са със 100% омрежена ХК. Те естествено възстановяват обема на лицето, намаляват и заличават бръчките, увеличават обема на устните и оформят контура им.

Apriline филърите изискват минимално време за възстановяване; процедурата е бърза, а ефектът е моментален и дълготраен! Apriline Ви дава естествено млада кожа с най-висока увереност в иновативна качествена швейцарска марка.

Защо Apriline?

Всички продукти на Apriline са регистрирани в FDA

Незабавни резултати

Оформяне и уголемяване на устни.
Повдигане ъглите на устните.
Контур и хидратация на устни.
Заличаване на назолабиални бръчки и гънки.
Мезотерапия на лицето. Хидратиращ, освежаващ и подмладяващ ефект Age Line, Skin Line.
Apriline Hair Line – стимулира разстежа на косата, предотвратява косопада и побеляването

A.P.R.I Технология

Отлична продължителност – резултатите продължават до една година
Оптимален вискозитет – перфектно мек и естествен вид
Доказана безопасност – СЕ марка и данни от клинични проучвания
Лесно инжектиране – минимално време за възстановяване

Лечението на практика

Какво се случва преди процедурата?
Apriline филърите не изискват предварителни медицински прегледи, но бременните или кърмачките трябва да се консултират със своя лекар преди лечението. Препоръчително е да се избягва използването на разреждащи кръвта лекарства или добавки във високи дози. Трябва да се консултирате с Вашия лекар, ако случаят е такъв. Също така говорете с лекаря си, ако наскоро сте имали херпеси.

Какво се случва по време на процедурата?
В зависимост от зоната, процесът на инжектиране е бърз и лесен, отнема по-малко от 15 минути за една сесия.

Какво се случва след процедурата?
Избягвайте слънчевите бани и прегряването през следващите 48 часа, като например използване на сауна. Моля, консултирайте се с Вашия лекар за по-нататъшна информация.

Процедурите с филърите Apriline болезнени ли са?
Apriline филърите се инжектират с помощта на малка игла или канюла, предназначени специално за администриране на филъри – това значително намалява дискомфорта при инжектиране, което прави процеса по-комфортно преживяване.

Колко продължава резултатът?
8 – 12 месеца.