АТРАВМАТИЧНО ЛЕЧЕНИЕ НА КАРИЕСИ

Brix3000® – атравматичен гел за отстраняване на кариеси

ИНОВАТИВЕН ПРОДУКТ

Brix3000® е иновативен дентален продукт, който ще промени коренно третирането на кариесите. Отстраняването на кариес без каквато и да е болка е основата на нетравматичното лечение, нещо към което стоматолозите се стремят при грижите за своите пациенти.

ЕНЗИМНА АКТИВНОСТ

Ензимната активност на биоенкапсулирания папаин (3.000 U/mg*) в Brix3000® се нуждае само от около 2 минути, за да ликвидира инфектираната дентална тъкан, засегната от кариеса. Използват се дентална сонда и огледало, за да се приложи и отстрани Brix3000® гела, както и за отстраняването на засегнатия дентин. Обърнете внимание на факта, че Brix3000® не засяга дентина, който има реминерализираща способност.

РЕАГИРА ЕДИНСТВЕНО СЪС ЗАСЕГНАТИЯ ДЕНТИН

Brix3000® реагира единствено с инфектирания дентин, засегнат от кариеса. Няма друга процедура или материал, които да съхраняват толкова голяма част от здравата дентална тъкан, като Brix3000®. Това Ви гарантира най-доброто и най-леко лечение и здрави зъби в дългосрочен план, с най-малкото количество възстановяващ материал.

ИЗБЯГВА СЕ ИЗПИЛЯВАНЕТО И АНЕСТЕЗИЯТА

Чрез елиминирането на нуждата от агресивно лечение, включващо изпиляване и анестезия, Brix3000® не само елиминира страха у пациентите, но и подобрява цялостния процес на денталното лечение. Отстраняването на увредената дентална тъкан с Brix3000® е много по-бързо и безопасно от настоящите подходи. Няколко зъба на един и същ пациент могат да бъдат третирани едновременно, което намалява продължителността на посещението и притеснението на пациентите.

НАТУРАЛЕН И 100% НЕТОКСИЧЕН

Brix3000® е патентована формула, използваща ензима папаин, която е клинично тествана върху голям брой различни пациенти. Той е 100% нетоксичен и няма странични ефекти. Доказано безопасен е при контакт с кожата, очите и други части на тялото и може да бъде прилаган при пациенти от всички възрасти, дори тези със системни заболявания, увреждания и бременни жени. Brix3000® е добър за здравето на пациентите и за планетата.Brix3000® е патентована формула, използваща ензима папаин, която е клинично тествана върху голям брой различни пациенти. Той е 100% нетоксичен и няма странични ефекти. Доказано безопасен е при контакт с кожата, очите и други части на тялото и може да бъде прилаган при пациенти от всички възрасти, дори тези със системни заболявания, увреждания и бременни жени. Brix3000® е добър за здравето на пациентите и за планетата.

БЕЗ ПОВЕЧЕ БОЛКА И СТРАХ

Употребата на Brix3000® е в съответствие с техниката на атравматично възстановяващо лечение (АВЛ), както и с препоръките на Световната здравна организация (СЗО) и Световната дентална федерация (СДФ). Липсата на болка и страх по време на стоматологичното лечение води до по-голяма приемственост и по-добро здраве.

СТРЕМЕЖ КЪМ НАЙ-ДОБРОТО ДЕНТАЛНО ЛЕЧЕНИЕ

Ние се стремим да осигурим най-доброто в денталното лечение чрез научни иновации. За повече информация относно Brix3000® попитайте Вашия стоматолог или нашия локален представител.